Publicitat
Publicitat

Acció, suspens i western a la pantalla gran

Tom Cruise torna a la pell de 'Barry Seal:El traficante', Andrés Koppel ens presenta la seva primera pel·lícula 'La niebla y la doncella'

El primer cap de setmana de setembre arriba amb poques novetats, però amb dues propostes prou interessants per captar l'interès del públic. Una de les més destacades 'Barry Seal: El Traficante' un nou film protagonitzat per Tom Cruise sota les ordres de Doug Liman amb qui ja va treballar a 'Al filo del mañana'. El film està basat en l'increïble història real de Barry Seal, un pilot i estafador que la CIA va reclutar per participar en una operació encoberta contra el càrtel de la droga de Medellín. Tot i tenir una vida tranquil·la amb la seva dona i les seves filles, Seal introdueix tabac de Cuba de contraban la CIA el descobreix i el convenç per treballar conjuntament i així acabar amb el càrtel de la droga. Comença així un espiral d'encàrrecs del govern, tracte amb guerrillers i militars corruptes així com treballar amb els narcotraficants. Els diners arriben ràpid a la vida de Barry Seal però tot té un preu. 

Quim Gutiérrez, Verónica Echegui, Aura Garrido i Roberto Álamo són els protagonistes del thriller 'La niebla y la doncella', el cadàver d'un jove apareix en un bosc d'una petita illa. El cas es tanca ràpidament amb l'acusació d'un polític local. Tres anys més tard, el sergent de la Guardia Civil Bevilacqua  i la seva ajudant Chamorro són enviats a la illa per a reactivar la investigació. Els acompanya la policia Anglada, la última persona que va veure al jove viu. Totes les pistes segueixen apuntant al polític, però les  investigadors hauran de superar un mur de silencis i mentides per esclarir els fets.

Els amants del western tenen aquesta setmana 'Parada en el infierno' un film escrit per Juan Gabriel García i Antonio Durán sota les ordres de Víctor Matellano. El seu argument se centre amb Ernest i Chris qui porten una parada de diligències perduda en mig de l'Oest americà, un lloc en el qual ningú té intenció d'estar molt temps a la ciutat. La seva tranquil·litat es veurà alterada amb l'arribada d'una banda de delinqüents liderada pel Coronel, un home sense escrúpols. El film és del gènere western, però amb un plantejament modern i molt actualitzat, amb mites del clàssic oest i amb molta violència.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar