Publicitat
Publicitat

L'Anxova Peluda vista el Casal de l'Escala

Aquest matí els nens i nenes del casal d'estiu de l'Escala han rebut la visita de membres de l'equip de l'Anxova Peluda, així com de la Lea i en Panda dos gossos de l'associació. Els petits han fet activats entorn de l'adopció de gossos i també han escollit el nom de dos futurs gossos de la protectora.

L'Anxova Peluda, la protectora de gossos de l'Escala ha visitat avui el casal d'estiu. Una vista molt especial que han fet membres de l'associació juntament amb la Lea i en Panda dos dels gossos de la protectora. L'Objectiu de la visita apropar i conscienciar els més petits a la tinença responsable d'animals.

{{ tall -- Becky Ambrós Directora del Casal }}

Aquesta no és la primera vegada que l'Anxova Peluda participa amb xerrades escolars, sempre que l'equip directiu de l'escola ho demana elles hi van. En són un exemple l'escola de Torroella o l'Esculapi de l'Escala, també han fet visites especials en una escola de Girona per a nens sords, una escola bressol i que s'han desplaçat fins a Llagostera. Tot i això, aquesta és la primera experiència amb un casal. 

Lògicament per atraure l'atenció d'un públic tan jove s'ha de buscar un bon recurs, des de l'equip de la protectora proposen aprendre tot jugant i amb grups reduïts per millorar la comunicació i que tothom apropi el seu granet de sorra.

Durant l'activitat d'avui un dels objectius era buscar el nom per a dos futurs gossos de la protectora. 

Per ajudar amb la tasca que desenvolupa l'associació els joves han fet una recol·lecta de productes per a gossos, un material que la protectora a rebut amb els braços oberts doncs són imprescindibles per al dia a dia de la seva feina. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar