Publicitat
Publicitat

Alta participació a la novena Travessa de Natació

Uns 500 nedadors han participat a la novena edició de la Travessa de Natació de l'Escala. A les proves habituals dels 2mil 2cents metres i la Cargolada, com a novetat, s'hi ha sumat un recorregut intermig de 800 metres, del Port d'en Perris a La Plaja.

Mig miler d'esportistes han participat en la que ha estat a la novena edició de la Travessa en aigües obertes de l'Escala, una activitat encabida dins el gruix de propostes prèvies a la festa Major.Enguany la novetat respecte anys anteriors era la incorporació d'un circuit intermig de 900 metres, amb sortida al Port d'en Perris i arribada a la Plaja.No van faltar La Cargolada, apte per a tothom, un recorregut  de 600 metres amb sortida i arribada de la Platja de L’Escala, tot fent una volta al Cargol. 

La cursa llarga, de dos quilòmetres dos cents metres, ha aglutinat més de 300 participants. La sortida s'ha donat a la Platja de Riells on els participants hi han arribat embarcats amb un dels vaixells de Creuers Mare Nostrum. L'arribada, om la resta de recorreguts, ha estat La Plaja. La mar, una mica arrissada no ha dificultat l'evolució dels nedadors.El guanyador absolut ha estat Ricard Pujol, del Club Triatló de Blanes.L'esportista selvatà no és la primera vegada que competia a l'Escala.

En categoria femenina la guanyadora ha estat la jove nedadora Martina Moreno, del Triatló Vic ATB.La travessa, amés d'un event esportiu és un element més de promoció de l'Escala, donant a conèixer el seu paisatge i l'oferta esportiva i cultural del municipi.La Travessa s'organitza des d'El Club Natació El Cargol i compta amb la col.laboració del Club Nàutic de l'Escala  i el Patronat d’Esports, 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar