Publicitat
Publicitat

Marxa Nocturna de l'anxova 2017

Un any més, la Marxa Nocturna de l'Anxova dóna el tret de sortida a la Festa Major de l'Escala. Aquest any la vuitena edició ha comptat amb la participació de més de 640 persones, un rècord absolut de participació d'aquesta activitat esportiva organitzada pel Club d'Atletisme Flama 91.

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a l'Escala la 8a marxa nocturna de l'anxova. Des de fa uns quants anys, la primera activitat esportiva de la Festa Major de vila. Aquest any s'ha assolit la xifra de més de 640 inscrits a la prova de caràcter no competitiu i apte per a totes les edats. Una xifra que mostra la promoció que es fa de la caminada i l'elevat nombre de visitats que descobreixen l'entorn de l'Escala gràcies a aquesta caminada d'uns 7km des recorregut. En les últimes edicions s'ha anat variant el circuit per tal d'aconseguir que s'adapti a tots els públics, que sigui fàcil de seguir per famílies que van en cotxets i fàcil d'organitzar per l'equip de voluntaris. Des del club s'està molt content amb el resultat d'aquest any.

{{ tall Francesc Subirà President del Club atletisme Flama 91 }}

Aquest any al no coincidir la caminada amb nit de lluna plena, era imprescindible portar frontal o llanterna, un element que agrada molt al públic més petit qui amb la caminada gaudeix d'una nit d'aventures i esport. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar