Publicitat
Publicitat

Una mica de tot a la gran pantalla

Comèdia amb 'El Otro Guardaespaldas', animació amb 'Tadeo Jones 2' o terror amb 'Verónica', propostes molt variades per l'últim cap de setmana d'agost. 

L'últim cap de setmana d'agost arriba carregat de novetats, pel·lícules per a tots els gustos, de molts gèneres diferents i per totes les edats.L'estrena de la setmana i una de les més promocionades és 'El otro guardaespaldas', paròdia d'acció d'un dels grans èxits dels 90 com va ser 'El guardaespaldas' amb Kevin Costner i Whitney Houston. Ara la parella protagonista són Samuel L.Jackson i Ryan Reynolds, el guardaespatlles Michael rep un nou client, i és l'assassí Darius qui ha de testificar en un judici a La Haia contra un cruel dictador. Tot això combinat amb un llenguatge grosser, escenes d'humor negre i un to molt despreocupat fan d'aquest film una de les sorpreses de l'estiu.

Han passat uns quants anys des que el cineasta Enrique Gato va crear el personatge Tadeo Jones, el qual va esdevenir un èxit a Espanya, amb gairebé 2,8 milions d’espectadors i una recaptació superior als 18 milions d’euros. Per això era d’esperar que aviat arribés una seqüela de les aventures de l’arqueòleg. A més, sembla que el títol, Tadeo Jones 2. El Secreto del Rey Midas, forma part d’una trilogia d’animació. 

En aquesta ocasió Tadeo Jones viatja fins a Las Vegas per assistir a la presentació del darrer descobriment de l'arqueòloga Sara, Lavroff: un papir que demostra l'existència del Collar de Midas, el mític Rei que convertia en or tot el que tocava. El feliç retrobament es veurà alterat quan un malvat ric segresta la Sara per tal de trobar el talismà i aconseguir riqueses de manera infinita. Junt amb els seus amics, el lloro Belzoni, el seu gos Jeff i la mòmia, Tadeo haurà de fer ús de tot el seu enginy per trobar la noia. El film també arribarà a tots els cinemes amb català.

Seguim amb més cinema nacional però fent el salt al terror de la mà de Paco Plaza que ens porta ' Verónica'. El film se situa a Madrid dels anys 90, on una adolescent després de participar amb una ouija amb unes amigues és atacada per perilloses presències sobrenaturals que amenacen en fer mal a tota la seva família. Ana Torrent i Leticia Dolera són les cares més conegudes del film que pot encaixar molt bé a taquilla sobretot amb un públic adolescent i suposa el debut de l'actriu Sandra Escacena

I per un públic més adult arriba 'Una cita en el parque' amb Diane Keaton i Brendan Gleeson. El film és un drama basat en fets reals i ambientat a Londres, allà viu Emily Walters  una viuda que des que va morir el seu marit no li dona cap atenció al seu vell apartament, als seus problemes econòmics ni al seu fill Philip . Tot i els consells de la seva amiga Emily no admet que la seva vida s'està ensorrant. Un dia, mentre observa el parc des de la finestra, descobreix una casa gairebé destruïda i l'home que hi viu. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar