Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament de l'Escala demanarà l'ampliació de la platja per a gossos

L'Ajuntament de l'Escala demanarà a Costes de la Generalitat l'ampliació de la platja per a gossos, vist l'èxit que ha tingut aquest primer estiu de funcionament. Tant el consistori com l'associació animalista l'Anxova Peluda fan una bona valoració d'aquesta primera experiència. 

Aquest ha estat el primer estiu que l'Escala ha disposat d'una platja per a gossos. L'Ajuntament va escollir destinar una part de la del Rec a ús caní però el departament de Costes de la Generalitat va reduir a pràcticament la meitat l'espai que havia proposat el consistori escalenc. Això va obligar a crear una passera perquè els gossos poguessin arribar fins a l'extrem de la zona de bany. I això també ha provocat algunes aglomeracions a la platja, ja que, segons explica el regidor de Medi Ambient, la proposta ha tingut molt d'èxit i fins i tot han vingut visitants de fora de l'Escala. Per aquest motiu, de cares a l'estiu que ve es demanarà a Costes l'ampliació d'aquesta platja.

La d'aquest any ha funcionat una mica a mode de prova pilot. I una de les coses que s'ha vist que no ha anat bé és que molts propietaris de gossos dutxen l'animal a les dutxes destinades a les persones.

Des de l'associació l'Anxova Peluda celebren la creació d'aquesta platja, i coincideixen amb l'Ajuntament que és massa reduïda.

Els animalistes també fan una crida al civisme i al respecte per evitar incidents entre propietaris de gossos i banyistes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar