Publicitat
Publicitat

Concert solidari dels The Band a la plaça Víctor Català

El grup The Band ofereix un concert gratuït a la plaça Víctor Català amb l'objectiu solidari de recollir aliments per a les famílies sense recursos. No s'ha comptabilitzat el total de menjar recollit, però la banda es mostra molt satisfeta de la rebuda que els va donar el públic.

Els temes més mítics del pop-rock dels 70, 80 i 90 van sonar ahir per una causa solidària, en el marc del projecte "Music for food". La formació The Band va rememorar temes de Tina Turner, Eagles, Dire Straits, Bruce Springsteen o The Beatles a la plaça Víctor Català davant un nombrós públic de totes les edats.

El que es demanava ahir eren aliments secs i amb data de caducitat llunyana, com ara oli, conserves, arròs, sucre, cacau o llet en pols per a nadons... Tot el que es va recollir es canalitzarà a través de l'àrea de serveis socials de l'Ajuntament perquè es faci arribar a les famílies sense recursos.

El concert va tenir també un record per a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils, succeïts ahir feia just una setmana.

L'acte d'ahir comptava amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'EScala, la UBET i l'empresa alimentària Marbys Locigal Food Process.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar