Publicitat
Publicitat

El sènior masculí de bàsquet comença els entrenaments

Xavier Montalat i Litus Martini es van estrenar ahir en el primer entrenament del sènior A masculí del Club Bàsquet l'Escala d'aquesta temporada. Montalat arriba per reforçar l'equip, en el seu ascens a Primera Catalana. I Martini es reincorpora, després d'un parèntesi. Els homes d'Albert Clopés jugaran el primer partit de pretemporada aquest dissabte, contra el CEB Girona.

Els dos equips masculins del Club Bàsquet l'Escala van fer ahir al vespre el primer entrenament conjunt de la temporada 2017-2018. S'estrenava el nou fitxatge, Xavi Montalat, i es reincorporava Litus Martini, després del seu parèntesi a l'Argentina. La plantilla del sènior A però, encara no està tancada. I l'entrenador, Albert Clópes, confia en poder anunciar algun nom nou en els propers dies.

Dissabte el sènior A comença la pretemporada, que es preveu exigent, igual que ho serà la nova categoria, la Primera Catalana, que també obligarà als homes de Clopés a recórrer territori. Els jugadors ja tenen ganes de tocar pilota.

 

El dia 26 d'agost a dos quarts de set el Club Bàsquet l'Escala s'enfrontarà al CEB Girona. El dia 2 van a Cassà de la Selva i després competiran al torneig Tramuntana. El primer partit de la nova categoria serà a casa el dia 16 de setembre contra el Sant Joanenc. Un derbí gironí per escalfar motors i veure com responen els escalencs a Primera. Per la seva banda, el sènior femení començarà els entrenaments el dia 31 d'agost al vespre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar