Publicitat
Publicitat

Recta final del Campus Jove 2017

La primera edició del Campus Joves 2017 encara la recta final amb una gran festa de comiat i amb molt bones sensacions per part dels joves i dels organitzadors. 

La setmana vinent finalitza la primera edició del Campus Jove de l'Escala amb gran èxit de participació, els joves de la vila feia anys que reclamaven un casal per a joves després de la seva etapa del casal. Aquest any i després de treballar el projecte arribava el primer Campus jove, una proposta que va ser molt ben acollida per les famílies i per a molts joves que han pogut gaudir d'un estiu ple d'activitats esportives, sortides a la platja, gimcanes, colònies i tallers a més de moltes altres activitats proposades pels mateixos nois i noies.

De fet, la resposta de les famílies va ser tan bona que amb pocs dies van esgotar-se les 40 places disponibles el mes de juliol i 40 més el mes d'agost.

Per acomiadar aquest magnífic estiu, els monitors i organitzadors del Campus estan preparant una gran festa per a tots els nois i noies que han participat aquest primer any. Una festa on no faltarà la música i el bon ambient, serà el dijous 31 d'agost a Plaça Catalunya a partir de les 11 del matí. Abans però els joves marxen d'acampada un parell de dies. 

Vista la bona acollida i l'alta participació no es descarta la segona edició del Campus el proper any.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar