Publicitat
Publicitat

Cinc grups participen al concurs musical D-Nota't

Tancat el termini per presentar maquetes al concurs de grups musicals D-Nota't, que se celebra en el marc de la Festa Major de l'Escala amb l'objectiu de donar a conèixer formacions emergents, ja se saben les tres bandes que passen a la segona fase, la de l'actuació. Es tracta de Despit, Koalanú Band i Madam Mustash.

Cinc formacions de l'Alt i el Baix Empordà s'han presentat a la segona edició del concurs de grups musicals D-Nota't, organitzat per l'àrea de joventut de l'Ajuntament de l'Escala. D'aquestes, tres passen a la segona fase, que consistirà en una actuació el dia 31 d'agost a l'espai de Barrakes, durant la Festa Major. Es tracta de Despit, de Torroella de Montgrí. Està formada per 8 membres, compten amb tres anys de trajectòria i aposten per la música ska. Koalanú Band també ha passat a la segona fase. El grup és de l'Alt Empordà, està integrat per 5 músics i toquen reggae rock i indie progressiu. I, finalment, també s'ha escollit la cantautora de Roses Madam Mustash, que canta jazz.

El jurat ha descartat als Angry Monkeys, amb músics joves procedents de diferents municipis de la comarca, i la formació Guillem Camós. L'objectiu d'aquest certamen és donar a conèixer nous talents en el món de la música de tota la demarcació i promocionar grups que ja estan fent camí. El concurs va dirigit a formacions amateurs o que no hagin publicat cap disc professionalment, perquè tinguin un espai per difondre els seus treballs. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar