Publicitat
Publicitat

Visites teatrals MAC Empúries

El Mac Empúries ha presentat aquest estiu una línia continuista amb activitats i visites consolidades, fet que ha permès mantenir una bona afluència de públic que ha gaudit de valent amb les propostes teatrals del jaciment. De cara a la temporada d'hivern, s'està treballant l'oferta on les visites guiades teatralitzades i els tallers temàtics tindran un pes destacat.

Un estiu més el MAC Empúries ha programat un ampli ventall d'activitats culturals i temàtiques destinades a tots els públics per tal d'apropar el jaciment i els seus espais a tots els visitants. Entre totes les activitats destaquen les visites teatralitzades protagonitzades per Jaume Prats i Sther Espigulé. Enguany s'ha decidit mantenir una línia continuista amb les activitats consolidades i les visites teatrals que més agraden al públic. Les visites teatralitzades són el plat fort del públic nacional. Tot i que hi ha visites bilingüe català/francès el públic estranger prefereix les visites al jaciment amb autoguia.

 

Aquest ha estat el primer estiu de les visites el Criptopòrtic de la Domus dels mosaics, un espai subterrani ubicat sota la superfície del jardí. Fins a finals de setembre els visitants també poden gaudir de l'exposició 'Empúries, la gran empresa arqueològica de J.Puig i Cadafalch 1908-1923' dedicada a les excavacions d'Empúries. Tot i això, aquells que busquen una visita més familiar, propera i amb un toc d'humor tenen dues bones opcions 'La visita roman' o 'Empúries: cap al tard'



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar