Publicitat
Publicitat

Ruta en Bicicleta Elèctrica per l'Escala

Rutes turístiques amb bicicleta elèctrica a l'Escala amb Alkimia Movi, una  proposta sostenible pensada per tota la família. Compte amb diversitat de rutes i també de vehicles elèctrics com bicis, patins o motos.   

L'Escala disposa des de fa un temps d'un nou servei turístic basat en rutes amb bicicleta elèctrica. La iniciativa, una proposta de l'empresa local Alkimia Movi qui en un principi volia treballar amb patins elèctrics però va modificar la proposta del projecte després de la dificultat per aconseguir una llicència per utilitzar aquest tipus de vehicles. Per això van escollir una àmplia gamma de bicis elèctriques i convencionals per fer més simple la circulació dins el poble.

Respectar el medi ambient i ajudarà a dinamitzar i potenciar el turisme local a través de l'ús de les noves tecnologies és el principal objectiu, per això s'han treballat diverses rutes disponibles estiu i hivern amb un mínim de 4 persones i un màxim de 10 per oferir qualitat i més proximitat. Durant l'estiu les rutes són programades i totes tenen dia i hora, a l'hivern les rutes són concertades i personalitzades per cada grup.

El punt de lloguer i recollida de les bicicletes s'ubica davant el passeig marítim de l'Escala. Allà hi ha disponible l'oficina on es poden contractar les rutes i escollir els vehicles. A més a més Alkimia Movi compta amb diverses motos elèctriques de lloguer així com punts de càrrega d'aquests vehicles, uns punts que són gratuïts les dues primeres hores.

Cal recordar que les bicicletes elèctriques poden ser utilitzades per qualsevol persona, independentment de la seva condició física. Respecten el medi ambient i són ideals per gaudir d'una passejada cicloturistica.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar