Publicitat
Publicitat

Havaneres al Camp dels Pilans

El Camp dels Pilans homenatja el grup Bergantí, un dels històrics del món de l'havanera, que al final de temporada es dissol. La cantada de dissabte va ser seguida per centenars d'espectadors. Al principi de l'acte es va fer un minut de silenci en record a les víctimes de l'atemptat de Barcelona.

La gespa del Camp dels Pilans ha acollit aquest cap de setmana passat una emotiva cantada d'havaneres. D'una banda pel minut de silenci que es va fer al seu inici en record a les catorze víctimes de l'atemptat de Barcelona. De l'altra, perquè el grup que va actuar era el Bergantí, de Malgrat de Mar. Una formació que, després de més de tres dècades damunt l'escenari, han anunciat la seva dissolució per al final d'aquesta temporada.

El Grup Bergantí tanca la seva carrera després d'haver portat els ritmes de l'havanera i el cant de taverna per escenaris d'arreu sense cap alteració en la seva formació. Pere Fort és el director musical del grup.

El grup Bergantí s'ha caracteritzat sempre per defensar amb un gran nivell el repertori clàssic del gènere.

La cantada va ser seguida per més de tres centenars d'espectadors. El president de l'Assocaició de Veïns del Camp dels Pilans-Les Corts en feia un balanç ben positiu.

L'associació va muntar servei de bar i a la mitja part de la cantada es va servir cremat per a tots els assistents.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar