Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament actua en més zones verdes infantils del municipi

Després dels treballs que es van fer en set zones verdes del municipi per a l'adequació i millora dels espais, aquests dies l'Ajuntament de l'Escala ha treballat en quatre punts més. En total, s'han invertit uns 50.000 euros.

Després d'una primera tongada de treballs de millora en diferents zones verdes infantils del municipi de l'Escala, que es van dur a terme a principis d'aquest any, ara s'ha actuat en quatre punts més. En alguns casos s'ha finalitzat l'actuació que s'havia iniciat, amb la col·locació de jocs infantils. L'objectiu, més enllà de fer amable el municipi i esponjar els barris, és oferir espais per a l'esbarjo familiar.

En la zona verda a la confluència entre els carrers Tarragona i Bescanó, ja s'havia anivellat el terreny, s'hi havien col·locat pals de fusta i s'havia creat una sorrera. Ara, els treballs han permès finalitzar l'actuació amb la instal·lació de diferents jocs infantils. En total, l'Ajuntament de l'Escala ha invertit uns 50.000 euros en la posada a punt d'aquestes zones verdes.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar