Publicitat
Publicitat

Cinema fantàstic amb pantalla gran

La Torre Oscura, Valerian y la ciudad de los mil planetas o La Seducción les estrenes destacades de la setmana.

Una setmana més divendres i amb ell arriben les novetats a les sales de cinema. Aquesta setmana arriba una de les adaptacions més conegudes de Stephen King, el més nou de Luc Besson i Sofia Coppola porta a la pantalla un remeke dels anys 70.

La gran estrena del cap de setmana serà 'La Torre Oscura' adaptació cinematogràfica de la novel·la escrites per Stephen King. Hollywood feia més de deu anys que intentantava adaptar la saga, que després de molts noms d'actors finalment els protagonistes són Idris Elba i Matthew McConaughey. El film combina el westren, la ciencia ficció, la fantasia i l'acció per explicar-nos la història de Roland Deschain, l'últim Cavaller Guerrer, embarcat en una batalla eterna amb l'home de negre. El bé i el mal xoquen en una batalla final per evitar l'enderroc de la torre fosca que manté unit l'univers.

Torna a la cartellera l'Spielberg francès, parlem de Luc Besson que arriba amb una super producció titulada 'Valerian y la ciudad de los mil planetas' adaptació del còmic de Pierre Christin i Jean-Claude Mezieres.

El film ens situa el segle XXVIII on Valerian, un agent especial que té com a objectiu mantenir l'ordre en tots els territoris humans. Juntament amb la seva companya Laureline reben l'encàrrec de viatjar fins a Alpha, una mega ciutat on viuen éssers de tot l'univers per compartir coneixements i cultura. La seva missió protegir Alpha d'una amenaça de destrucció.

Dane DeHaan i Cara Delevingne són els protagonistes d'aquest film de ciència-ficció on també trobem a John Goodman, Ethan Hawke, Clive Owen o la cantant Rihanna.

Els fans de Sofia Coppola estan d'enhorabona, aquest cap de setmana arriba 'La seducció' el seu nou film després de quatre anys de la seva última pel·lícula. Som als anys de la Guerra de Secessió. Nou dones de diferents edats conviuen en una escola per a senyoretes del sud dels EUA. Un dia, arriba a la seva porta un soldat del bàndol unionista, ben plantat i malferit. La caritat cristiana de les noies les insta a donar-li auxili, i un cop el tinguin postrat dins de casa, la presència de l'home farà que es despertin les emocions reprimides en tot aquest temps de reclusió. La seducción és el remeke del film El seductor amb Clint Eastwood, ara el paper principal cau a les mans de Colin Farrell acompanyat per les no menys seductores Kirsten Dunst, Nicole Kidman i Elle Fanning.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar