Publicitat
Publicitat

El concert del festival de guitarra esdevé un homenatge a les víctimes de l'atemptat

Ahir, l'Escala acollia el penúltim concert del Festival de Guitarra Girona-Costa Brava, que se celebra per diferents municipis de la demarcació. La casualitat va fer que precisament l'actuació d'ahir consistís en un repàs per les músiques tradicionals de diferents cultures, la qual cosa es va fer servir a mena d'homenatge a les víctimes de l'atemptat de Barcelona. 

El segon concert, i l'últim que es feia a l'Escala, del 14è Festival de Guitarra Girona-Costa Brava va esdevenir ahir al vespre un improvisat homenatge a les víctimes de l'atemptat de Barcelona. L'actuació estava programada a les vuit del vespre a l'Alfolí de la Sal i es va voler mantenir en senyal de continuïtat i, també, de rebuig. I és que el concert, a càrrec de Burruezo i Medievalia Camerata, feia un repàs a la música de les tres cultures: cristiana, islàmica i sefardita, una mena de macabra coincidència amb l'atemptat. Abans de començar, es va fer un minut de silenci.

El repertori es va basar en adaptacions de peces tradicionals de les tres cultures.

Burruezo i Medievalia Camerata està format per Pedro Burruezo, que toca instruments de corda pulsada i canta, Maia Kanaan, que també canta i toca la viola, i Jordi Ortega, al violoncel.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar