Publicitat
Publicitat

Minut de silenci per l'atemptat de BCN

Centenars de veïns es concentren a l'Ajuntament per mostrar el rebuig a la violència terrorista. S'ha fet un minut de silenci en record a les víctimes se

La plaça de l'Església ha agrupat avui al punt del migdia centenars de veïns en una de les manifestacions més multitudinàries de les fetes mai a l'Escala en rebuig a la violència terrorista. La majoria de regidors de l'Ajuntament i altres autoritats polítiques han encapçalat un minut de silenci seguit amb un escrupulós respecte per tots els assistents. Just al final, tots els assistents han protagonitzat un emocionant aplaudiment espontani. Després de la concentració, l'alcalde Víctor Puga, ha posat paraules al sentiment dels assistents.

Les banderes del balcó de l'Ajuntament onegen a mig pal i ho faran durant els tres dies de dol oficial que s'ha decretat per l'atemptat de Barcelona, on han mort 13 persones i més d'un centenar han resultat ferides.

Algunes de les activitats programades pel cap de setmana s'han suspès, com és el cas de la música en viu que s'havia de fer al Club Nàutic. D'altres es mantenen i inclouran manifestacions de rebuig a la violència, com la cantada d'havaneres de demà al Camp dels Pilans.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar