Publicitat
Publicitat

Activitats d'estiu al Maram

Molt bona participació en totes les activitats d'estiu del Maram, especialment en el que portem de mes d'agost. Les gestiona, per primer any, l'empresa Educ-Art i inclouen visites guiades, activitats infantils i visites a les instal·lacions del port i la subhasta del peix.

El Centre d'Interpretació del Peix - Maram ha programat per aquest estiu desenes d'activitats per a tots els públics amb el fil conductor de la tradició pesquera de la vila de l'Escala. Entre aquestes activitats hi ha visites teatralitzades com la "Tela marinera", que es fa als capvespres i s'arrodoneix amb degustació de vi; tallers infantils com el "Amb temps i una canya" o el "Anxoves al pot"; activitats gastronòmiques com el "Family-teca" on s'ensenya a elaborar una coca; o activitats habituals de cada temporada com la visita a la llotja a l'hora de la subhasta.

L'empresa que coordina totes aquestes activitats és, des d'aquest any, Educ-Art. A poques setmanes d'acabar l'estiu, el balanç està essent molt positiu.

Una de les activitats destacades és la que es feia aquest matí, el taller "Anxoves al port", en què els participants aprenen a elaborar el seu propi pot d'anxoves salades.

Pel que fa a les activitats pendents, la setmana vinent es fa el taller "Del mar a la taula", on els participants segueixen el peix des que es pesca fins a elaborar un saborós menú.

Per a participar en qualsevol de les activitats programades cal que els interessants s'hi apuntin prèviament. Ho poden fer a través del telèfon del Maram, el 972.771666.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar