Publicitat
Publicitat

Calendaris esportius temporada 2017 - 2018

El calendari esportiu per a la temporada 2017 - 2018 ja està pràcticament enllestit, el primer equip de futbol, bàsquet i tennis taula debuten a casa amb rivals interessants i de gran nivell. 

La lliga 2017 - 2018 va agafant forma de mica en mica, a l'espera d'algun fitxatge d'última hora els primers equips de l'Escala de futbol, bàsquet i tennis taula tenen la plantilla enllestida per afrontar una temporada apassionant. La lliga de futbol s'iniciarà el cap de setmana del 2 i 3 de setembre i acabarà el 27 de maig. La Federació Catalana de Futbol va sortejar fa uns dies el calendari del grup 1 de Segona Catalana. Els homes de Ferrer disputaran la primera jornada el dia tres de setembre a les cinc de la tarda a casa i davant l'Aro. Un any on es viuran dos derbis alt empordanesos amb el Roses i el Marca de l'Ham. 

Pel que fa a el CB L'Escala, Albert Clopés continua un any més a la banqueta blaveta i al capdavant del sènior masculí, nou equip de Primera Catalana. Clopés canvia d'ajudant, ja que Josep Company serà el nou director esportiu del Grifeu. El seu lloc l'ocuparà Jordi Xacel. El Club Bàsquet l'Escala iniciarà la seva etapa al grup 3 de Primera Catalana amb un derbi gironí, jugarà contra el Sant Joanenc, de Sant Joan les Fonts, a casa, el dissabte 16 de setembre a partir d' 1/4 de 6. 

Finalment destacar el calendari del CTT CER L'Escala, l'equip de Superdivisió començarà la lliga regular el pròxim 23 de setembre, a casa, amb un derbi català contra el DKV Borges Vall, a les cinc de la tarda a la sala. 

   

El primer desplaçament de l'equip serà a Galícia, a la pista de l'Arteal, el Cer L'Escala acaba temporada a casa el mes d'abril davant el Vilagarcia d'Arousa. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar