Publicitat
Publicitat

Pescadors de l'Escala i Penya Blaugrana fan les paus

Pescadors de l'Escala i Penya Blaugrana fan les paus i llimen les diferències que els distanciava des que es va prescindir del grup d'havaneres com a fixe a la cantada de l'Escala. Fruit d'aquesta entesa s'entreveu la tornada dels Pescadors a la cantada de l'any vinent.

Anunci 0s

La primavera de 2015, a l'hora de programar la Cantada d'Havaneres de La Platja, la Penya Blaugrana va decidir prescindir del grup Els Pescadors de l'Escala, formació que havia participat en la majoria de cantades celebrades fins llavors. Una decisió que va provocar una sèrie de retrets expressats, sobretot, a través de les xarxes socials i que van escalfar l'ambient fins el punt que Els Pescadors no han tornat a ser convidats a la cantada des de llavors.

Dos anys i tres cantades després d'aquella crisi, Pescadors i Penya s'han reunit aquesta setmana a l'entorn d'una taula per reconduir la situació i llimar diferències. Fruit d'aquella reunió, a través de la mateixa xarxa on va esclatar el cas, facebook, els Pescadors han emès un comunicat on, literalment, diuen: "... no ens fa res demanar disculpes per si en algun moment, fruit de les reaccions emocionals inicials varem poder dir res que molestés a algú".

I la Penya Blaugrana, també a través de facebook, expressen la seva satisfacció per la trobada de dilluns, accepten les disculpes del comunicat publicat pels Pescadors i donen el problema per tancat.

A la reunió del dilluns van assistir-hi a mode de mediadors, Jordi Piqué i Joan Brugués.

Llimades les diferències, doncs, es pot entreveure la possible tornada dels Pescadors a la cantada de l'agost vinent. De fet, a la històricament són el grup que més cops hi ha actuat. Des de 1983 fins a 2014 només hi havien faltat l'any 1991, quan temporalment havien deixat d'actuar.

Comentaris del vídeo© 2018 canal10.cat - Avís legal - Contactar