Publicitat
Publicitat

Cantada d'havaneres a Montgó

Després de la cantada d'havaneres del primer d'agost a la platja de les barques, n'hi ha dues més de programades cada estiu a l'Escala que aglutinen molta gent: la de la platja de Montgó i la de la gespa del Camp dels pilans. 

Des de fa més de 40 anys, quan s'acosta el 15 d'agost, se celebra una cantada d'havaneres a la platja de Montgó. Asseguts a la sorra o amb cadires i tovalloles portades des de casa, Montgó s'emplena de gent per viure una nit a la fresca acompanyada d'havaneres. La majoria del públic és estranger que passa l'estiu als càmpings de la zona o que tenen una segona residència a l'Escala. Organitzada pels veïns de Montgó, des de sempre la cantada ha anat a càrrec del grup Terra endins.

Durant l'estiu, a l'Escala es fan diverses cantades d'havaneres. Les més multitudinàries són les del primer dijous d'agost a la platja de les barques i les que organitzen a Montgó i al Camp dels pilans. Precisament, la pròxima cantada que es farà a l'Escala serà aquest dissabte, a la gespa del Camp dels pilans, i anirà de la mà de la formació Bergantí. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar