Publicitat
Publicitat

La UBET programa tallers d'scrapbook a l'estiu

D'entre les activitats que la UBET programa a l'estiu, n'hi ha una que sempre té un grup incondicional de participants. Es tracta del taller d'scrapbook. Habitualment, compta amb una cinquantena de nens i nenes. L'últim taller es va fer ahir i va consistir en crear una capsa de records a partir d'una ouera. 

La unió de botiguers i empresaris turístics de l'Escala programa moltes activitats gratuïtes durant l'estiu per animar el centre i Riells. Dues de les propostes que tenen més èxit entre el públic són les classes de zumba i els tallers d'scrapbook. El taller de manualitats va a càrrec de la botiga Aikamaku de l'Escala i es fan a les tardes. Ahir, aprofitant que era 15 d'agost, se'n va fer un a la plaça Avi Xaxu.

A més de l'estiu, per les vacances de Nadal o per Setmana Santa també es fan tallers d'scrapbook per als nens i nenes. I és que és una activitat que els agrada molt.

La pròxima activitat infantil que organitza la UBET és aquest diumenge a les set de la tarda. Es tracta d'un espectacle de Jordi Tonietti a la plaça de l'Univers.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar