Publicitat
Publicitat

Incendi al Carrer Enric Serra

Ahir a la tarda va cremar-se un cotxe en un pàrquing de l'Escala al carrer Enric Serra. L'incendia va obligar a evacuar 14 persones i a confinar 16 veïns. Tot i les pèrdues material, les flames van ser sufocades en poca estona i sortosament no hi va haver cap ferit.

Ahir al voltant de les tres de la tarda, un incendi en un pàrquing soterrani de l'Escala va obligar a evacuar 14 persones i a confinar 16 veïns dels tres pisos superiors de l'edifici situat al principi del carrer Enric Serra. Segons informaven els Bombers de la Generalitat. El foc va originar-se  quan un dels veïns va estacionar el seu vehicle a l'interior i aquest va començar a cremar. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar quatre dotacions de Bombers,dos vehicles de comandament, una ambulància preventiva, a més de Mossos d'Esquadra i Policia Local.

El foc va calcinar el vehicle i va provocar danys materials a l'edifici i en altres cotxes del pàrquing a causa de les altes temperatures. Com a mesura preventiva, els agents van confinar els veïns de l'edifici. La gran columna de fum va aixecar molta expectació i fins al lloc dels fets s'hi van apropar diversos vianants. Amb tot, cap persona va resultat ferida i les flames van sufocar-se en poca estona. El fum ha afectat tot el pàrquing i els esforços dels Bombers van centrat-se a ventilar aquest espai.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar