Publicitat
Publicitat

Molt de públic al 41è Concert d'Estiu de Sardanes i de Música per a Cobla

Dues sardanes d'estrena i nou peces recuperades de l'arxiu van servir per homenatjar, dissabte a la nit, la figura de la dona, en el tradicional Concert d'Estiu de Sardanes i Música per a cobla que cada mes d'agost ofereixen l'Agrupació Sardanista Avi Xaxu i el CER. Enguany, arribava a l'edició número 41 sota el títol "Amb essència femenina". Com sempre, va comptar amb molt de públic.

Els jardins del CER es van omplir dissabte a la nit amb motiu de l'edició número 41 del Concert d'Estiu de Sardanes i Música per a Cobla. Sota la batuta de Jesús Ventura, i amb la presentació de l'escalenc Josep Vilabrú, la Cobla Ciutat de Girona va oferir una audició feta a mida, a partir de la selecció de peces proposada per l'Agrupació Sardanista Avi Xaxu. L'objectiu és oferir un concert personalitzat, adaptat al públic escalenc. En aquesta ocasió, es volia fer un homenatge a la figura de la dona, que durant anys ha estat relegada i oblidada en el món sardanista. Sota el títol "Amb essència femenina", es van oferir dues sardanes d'estrena i nou peces recuperades de l'arxiu.

Des de l'agrupació ja es treballa en la pròxima edició, la de l'estiu vinent. Que en aquesta ocasió relacionarà les sardanes amb el concepte del temps.

Entre el repertori, es van poder escoltar les sardanes Margaridó, de l'avi Xaxu, Paquita, de Frederic Sirés o Laia de Joaquim Hostench.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar