Publicitat
Publicitat

La quarta edició dels concerts al Fòrum romà assoleixen un 87% d'ocupació

Satisfacció per la quarta edició dels concerts al Fòrum Romà d'Empúries, que s'han fet aquest cap de setmana al jaciment. Els Amics de les Arts, Blaumut i Leiva porten unes 5.000 persones fins a les ruïnes i assoleixen una ocupació de pràcticament el 90 per cent.

La quarta edició del festival Empúries - Concerts al Fòrum Romà, celebrat aquest cap de setmana, porta fins al jaciment més de 5.000 persones i assoleix una ocupació de pràcticament el 90 per cent. Mentre els concerts dels Amics de les Arts i Blaumut esgoten les entrades, el de Leiva no aconsegueix penjar el cartell de complet. Des de TEMproductions, organitzadors del festival, es mostren molt satisfets. 

L'aforament era de 1.800 persones. Divendres i dissabte els concerts van ser amb cadires i diumenge a peu dret. Van obrir el cicle els Amics de les Arts, amb la gira del seu últim disc "Un estrany poder". El públic, totalment entregat, també va embogir amb les cançons que ja són tot un clàssic del pop català.

Dissabte va ser el torn de Blaumut, que també presentaven nou disc, Equilibri. 

Finalment, va tancar el cap de setmana de concerts al Fòrum l'estrella estatal Leiva, amb el seu tercer treball Monstruos.

I com ja és habitual en aquest festival, el públic va poder comptar amb dos teloners d'excepció: Clemetina, divendres, i Pantaleó, dissabte. Dues formacions cridades a ser caps de cartell en les pròximes edicions. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar