Publicitat
Publicitat

Inscripcions per a la Marxa de Torxes

La vigília de la diada es farà la segona marxa de torxes per a la pau i les llibertats. Els voluntaris que vulguin participar-hi cal que s'inscriguin des d'aquesta setmana. La marxa acabarà a La Platja i s'arrodonirà amb ballada de sardanes.

La marxa de torxes per a la pau i les llibertats va ser una iniciativa nascuda l'any passat que, vista la bona acollida que va tenir, es repetirà enguany. El punt de concentració dels participants és la Torre del Pedró, on s'encenen les torxes amb la Flama del Canigó i es llegeix el manifest de la marxa.

El número de torxes disponible és limitat. Per això, tot aquell qui vulgui portar-ne una cal que s'inscrigui el més aviat millor. Aquesta setmana s'obren les inscripcions.

El recorregut de la marxa, sortint de la torre del pedró baixa pel camí peatonal fins a la ronda del Pedró, continua per les escales de La Creu i ressegueix el litoral cap a la Mar d'en Manassa fins arribar a La Platja, on es torna a llegir el manifest, just abans d'engegar l'audició de sardanes.

L'organització és conjunta de l'associació per la Flama del Canigó i l'Agrupació SArdanista Avi XAxu.

La marxa compta amb la col·laboració de l'associació El Rossetó, que és qui facilita les torxes que s'utilitzen de fet cada any pel Via Crucis Vivent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar