Publicitat
Publicitat

Pel·lícules per totes les edats

Setmana de molta varietat a la gran pantalla. De totes les novetats destaquen la comèdia 'Descontroladas', el film d'animació 'Emoji la película' i per aquelles que busquin acció arriba 'Rey Arturo: La leyenda de Excalibur'

El cap de setmana arriba carregat de novetats a les sales de cinema, pel·lícules per totes les edats i de molts estils diferents passant per l'animació, la comèdia o l'acció.L'estrena de la setmana és 'Rey Arturo: La leyenda de Excalibur' del director Guy Ritchie, tot i que el film arriba amb l'etiqueta de fracàs a casa nostra. El públic americà no ha acollit massa bé el nou film del director que haurà d'esperar la resposta del públic internacional per recuperar la inversió. 'Rey Arturo: La leyenda de Excalibur' ens presenta a un jove Artur que malviu als carrers de Londres allunyat de les seves obligacions i de la famosa espasa Excalibur. Amb l'espasa al seu poder, el jove haurà d'aprendre a dominar-la per defensar el seu poble, posar fi a la vida de l'assassí del seu pare i així recuperar els seus orígens i el regne. Charlie Hunnam, conegut per la sèrie 'Sons of Anarchy' encarna al jove Artur, l'acompanyen Jude Law, Djimon Honsou i Eric Bana.

Pels més petits de la casa arriba 'Emoji: La película' la nova aposta de Sony Pictures. El film relata la utilització dels emojis, les icones que actualment la gent utilitza per comunicar-se via whatsapp o xarxes socials.L'argument de 'Emoji: La película' gira entorn de Gene una emoticona de cara groga, Gene està programat per interpretar un 'bah' però quan el propietari del mòbil l'utilitza Gene s'embolica i provoca un error. El jove decideix portar el mòbil a reparar, però abans que sigui massa tard per tots la cap dels emoticones reclama a l'antivirus que elimini l'emoji defectuós. Comença així tota una aventura per Gene, que intenta escapar de l'antivirus amb l'ajuda de l'emoticona de la mà i la hacker rebel.

Per aquells que busquin desconnectar arriba la comèdia 'Descontroladas' amb dues actrius destacades d'èpoques diferents. Per una banda i podrem veure a Goldie Hawn estrella de la comèdia americana dels 80, mare de Kate Hudson i dona de Kurt Russell. Per l'altra banda hi ha Amy Schumer coneguda comediant de la televisió que va fer el salt a la pantalla gran amb 'Y de repente tú'. Hawn i Schumer donen vida a mare i filla a 'Descontroladas'. Després d'una decepció amorosa, Emily convenç a la seva super protectora mare per viatjar a l'Equador, un cop allà les dues seran segrestades. Aquest és l'argument central del film que podria convertir-se en un thriller angoixant però es converteix en una comèdia sobre la relació mare-filla i com les circumstàncies complicades poden unir a les famílies.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar