Publicitat
Publicitat

L'orquestra de Horst Shom omple l'església de Sant Pere

Sota el títol "Música aquàtica i pels reials focs d'artifici", l'orquestra internacional dirigida per l'alemany Horst Shom va oferir ahir el tradicional concert de nit a l'església de Sant Pere de l'Escala, dins el cicle de Clàssics. Els vint interprèts, vinguts de tot Europa, van deleitar el nombrós públics amb algunes de les obres més populars del barroc.

L'església de Sant Pere de l'Escala va acollir ahir el tradicional concert de nit, en el marc del cicle de Clàssics l'Escala-Empúries. Un any més el director alemany Horst Sohm va encetar la gira internacional que fa amb Händel Festival Orchestra a l'Escala, formada per 20 músics professionals que provenen de diferents formacions simfòniques i de cambra d'Europa, principalment d'Alemanya, Polònia i Espanya. Compta amb dos espanyols com a trompetes solistes, David Guillén i Manel Moreno, i quatre músics catalans també en la secció de vent. En aquesta ocasió, el concert duia per títol "Música aquàtica i pels reials focs d'artifici", que són de les obres més populars de la música barroca. Aquesta actuació és l'única del cicle de Clàssics que compta amb una orquestra, ja que la resta són en format de cambra com a màxim. 

Tot i la pluja que va caure ahir a l'Escala, l'església estava plena de públic que no va faltar a la cita anual amb el director Horst Sohm. Això sí, la majoria dels assistents eren estrangers. Al final, l'orquestra va oferir tres bisos, tot i que el públic, entusiasmat amb el repertori de Händel, en volia més. Aquest concert es podrà tornar a veure en directe demà 12 d'agost a S'Agaró.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar