Publicitat
Publicitat

Balanç de les activitats programades per l'UBET

L'UBET com cada estiu ha organitzat diverses activitats al voltant de la Platja, Riells i el nucli antic. Activitats per tota la família, de temàtiques diverses per acostar el públic a les zones comercials de la vila i així fer visible el comerç local. L'UBET fa un balanç molt positiu de les activitats, però el juliol no ha estat un bon mes comercial, ja que les vendes han baixat molt respecte a altres estius.

Al llarg de l'estiu, la Unió de Botiguers i Empresaris Turístics de l'Escala, l'UBET, programa diverses activitats en diferents punts del municipi per dinamitzar les zones comercials de la vila a la vegada que proposa una oferta lúdica pels visitants. Les activitats proposades com concerts de grups locals, tallers infantils, zumba o disco-mòbil són propostes molt ben acollides pel públic, tot i que les activitats estrella són un any més les festes infantils i la zumba.

{{ tall -- Narcís Peraferrer President UBET  }}

La programació d'aquest any segueix la línia d'anys anteriors, ja que l'organització d'aquestes activitats continua essent la dinamització de les diferents zones comercials de la vila. 

Tot i la bona acollida de les activitats, des de l'UBET es lamenta que aquest juliol no ha estat un bon mes comercialment parlant, ja que les vendes han baixat molt.

Tal com destaca el seu president s'espera tenir un bon agost. Ara l'UBET ja està treballant amb les campanyes d'hivern, de moment no hi ha novetats destacades, ja que s'ha decidit mantenir una línia continuista amb les propostes que funcionen com els cupons rasca-rasca o el sorteig de viatges o telèfons mòbils.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar