Publicitat
Publicitat

El concert de sardanes del CER arriba amb Essència Femenina

CER i Agrupació sardanista Avi Xaxu fan un homenatge a les dones en el concert de sardanes d'estiu. Es farà aquest dissabte, serà protagonitzat per la cobla Ciutat de Girona i es presenta amb el lema "amb essència femenina".

El de dissabte vinent serà el sisè concert de sardanes amb programa temàtic i únic, dissenyat per i des de l'Escala. Serà la 41a edició d'aquest tradicional concert i enguany es presenta amb el lema "Amb essència femenina", amb voluntat d'homenatjar les dones, especialment aquelles que han estat font i motiu d'inspiració per als compositors.

El temps han evolucionat i sortosament a dia d'avui el paper de la dona en el món sardanista ha assolit molt més de protagonisme.

El programa del concert comptarà amb nou peces històriques i dues d'estrena. Entre les històriques, hi ha peces d'autors com Pep Ventura, Albert Martí, Josep Vicens i Mornau, Josep Vicens Xaxu, Frederic Sirés o Manel Saderra i Puigferrer, entre d'altres. Les dues estrenes són del mestre figuerenc Jaume Cristau i del jove compositor Lluc Vizentini. Totes elles interpretades per la cobla Ciutat de Girona.

El concert serà protagonitzat un any més per la cobla Ciutat de Girona. El seu inici està programat per a les deu de la nit. L'entrada és gratuïta.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar