Publicitat
Publicitat

Campanya de civisme nocturn a L'Escala

L'Escala engega una campanya per combatre el soroll i les conductes irrespectuoses de nit, sota el lema 'Màxima Diversió, Mínimes Molèsties'. La campanya es realitza a través de l’Associació d'Activitats Recreatives de l'Escala, associació membre de FECASARM.

Els locals d'oci nocturn de L'Escala portaran a terme durant un parell de caps de setmana una campanya de civisme conjuntament amb la Fecasarm, la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals.Amb el lema "Maximum Fun, Minimum Disturbance!" (Màxima Diversió, Mínimes Molèsties), un grup de sis locals dedicats a l'oci nocturn de L'Escala, faran la campanya per tal de conscienciar als usuaris i millorar la convivència amb els veïns.

Durant la campanya, l'Univers, la Lluna, el Medusa, l'Eivissa, el 17 i l'Icaria els locals adherits de moment a la federació i també a la campanya exposaran cartells, oferiran informació als seus clients, regalaran polseres i també comptaran amb l'ajuda dels agents cívics que degudament equipats amb la indumentària de la campanya faran visites als locals durant les nits per difondre la tasca d'aquesta iniciativa. A L'Escala els agents porten treballant des del primer cap de setmana d'agost i continuaran un parell de caps de setmana més. Una tasca i una campanya que des dels locals ha estat molt ben rebuda, ja que ajuda a millorar la relació entre els veïns afectats i els propietaris dels locals de nit.

La 4a edició de la Campanya de Civisme i Conscienciació “Maximum Fun, Minimum Disturbance", pretén fomentar la convivència i el civisme a la localitat durant la franja horària nocturna, incidint especialment en dissuadir del consum d’alcohol a la via pública fora de les zones autoritzades i en la lluita contra el soroll. La campanya arriba per primera vegada a L'Escala, però ja fa anys que es porta a terme a altres municipis com Palamós, Lloret, Blanes o Girona ciutats on hi ha molta més presència d'oci nocturn.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar