Publicitat
Publicitat

Més Transformers a la pantalla

La cinquena entrega de 'Transformers' arriba a la gran pantalla, també ho fa Charlize Theron amb 'Atómica' i Pablo Berger torna als cinemes amb la coproducció catalana 'Abracadabra' .

L'agost arribar carregat de novetats, ja fa uns anys que l'estiu no vol dir vacances per el món cinematogràfic. Aquest primer cap de setmana porta grans novetats a les sales com la cinquena entrega de 'Transformes' o el més nou de l'actriu Charlize Theron 'Atómica'. 

El director Michael Bay torna amb una nova entrega de la seva saga més mediàtica 'Transformers' ja en van cinc i encara en falten dues més, almenys això ha comunicat Paramount Pictures. Per aquesta cinquena entrega el repartiment ha canviat bastant, un dels canvis més significatius serà el de Mark Wahlberg que agafa el rol de protagonista. També hi podrem veure al gran Anthony Hopkin. Cade Yeager viu sota la protecció dels Autobots. El grup de robots el seguiran com si es tractés del nou líder humà i estaran disposats a protegir-lo passi el que passi. Bumblebee, Hound, Drift i Crosshairs seran la seva companyia permanent. D'altra banda, Optimus Prime està totalment desaparegut, navegant per l'univers amb una intenció molt clara: buscar al seu creador, Unicron. Però el creador d'Optimus Prime té uns plans perjudicials per al planeta terra: destruir tot el món sense excepció. Així, Optimus Prime haurà de reunir-se amb els Autobots i unir forces per derrotar-lo.

Una de les altres pel·lícules destacades de la setmana serà 'Atómica' el film d'acció protagonitzat per una espectacular Charlize Theron. El director David Leitch responsable de 'John Wick' porta ara un nou film d'acció amb estils similars però amb una heroïna de protagonista. Acaben d'arrodonir el repartiment el sempre camaleònic James McAvoy i Sofia Boutella l'última mòmia de la pantalla gran. 1989, Lorraine és una espia d'alt nivell que es trasllada a Berlín després de la caiguda del mur per acabar amb una perillosa xarxa d'espionatge que ha assassinat un agent del MI6 encobert i amic seu. Comença així una carrera contra rellotge per aconseguir una llista amb el nom de tots els agents encoberts a Berlín. Unirà forces amb el cap de secció i tots dos hauran de desenvolupar habilitats per acabar amb aquest imminent perill que els té ocupats en plena Guerra Freda.

Pablo Berger, director de culte del cinema estatal torna aquesta setmana després de cinc anys amb 'Abracadaba' comèdia d'humor negre amb Maribel Verdú, Josep Maria Pou, José Mota i Antonio de la Torre.La cinta se centra en la vida de Carmen, dona casada des de fa més de 20 anys amb Carlos. Ella l'ànima de casa seva, entregada a la seva família i la seva llar. Ell un home que viu entregat al Reial Madrid, fent que l'equip blanc moltes vegades interfereixi en el seu dia a dia. Els dos viuen amb la rutina habitual fins que un dia el cosí de Carmen hipnotitza a Carlos. L'endemà, Carlos es lleva completament diferent, extremadament detallista, amorós i molt treballadora a casa. Sembla que alguna cosa va sortir malament i un esperit ha ocupat el cos d'en Carlos. Comença així una aventura surrealista per recuperar el Carlos real, mentrestant Carmen comença a enamorar-se del seu nou marit.

{{ tall -- Abracadarbar }}



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar