Publicitat
Publicitat

Itinerari submarí a Illa Mateua

 L'Escala estrena un itinerari submarí a la zona de l'Illa Mateua. S'ha inaugurat amb una ruta  guiada de la mà del Biòleg Boris Weitzmann. L'activitat es pot fer com a visita guiada a lliurament.

L'Escala ha estrenat aquest estiu un itinerari submarí adreçat al públic familiar que s'ha situat a l'entorn d'Illa Mateua.La presentació s'ha fet amb una immersió guiada que ha anat a càrrec del biòleg Boris Weitzmann, a la que han assistit un bon nombre de persones.Per fer l'itinerari només calen unes ulleres d'snorkel, el tub i uns peus d'ànec.Es proposen dues possibles rutes, una de senzilla que dona la volta a l'Illa Mateua i una altra de mil metres que va des de la Punta del Ramaní a les dles Cincsous.Tot i que durant l'any es programaran visites guiades, donada la seva senzillesa, les rutes es poden fer quan es vulgui.S'ofereixen informació i instruccions en un cartell a l'inici de la ruta i en una guia que es pot descarregar i imprimir des d'Internet.La guia inclou els peixos més freqüents que es poden veure, les roques, la ubicació del vaixell Contentin, enfonsat l'any 1963, i altres atractius, com les formacions rocalloses, els prats de posidònia, les estrelles de mar o les anemones.

És una nova opció de lleure a l'Escala que reat oberta a tothom, també a les empreses turístiques que ho vulguin oferir com una activitat més als seus clients



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar