Publicitat
Publicitat

Acte ANC amb Magda Casamitjana

La territorial de l’Escala de l’ANC omple la sala d’actes municipal en l’acte protagonitzat per Magda Casamitjana. La diputada de Junts pel Sí va explicar els detalls de la llei que ha de regular el referèndum de l'1 d'octubre.

El camí per arribar a la celebració del referèndum d'autodeterminació de Catalunya no serà fàcil. Però això no treu que els grups parlamentaris que defensen aquest referèndum no estiguin plenament determinats a tirar-lo endavant, malgrat les tensions manifestes amb les estructures de l'estat. Per explicar els detalls de la llei que regularà aquest referèndum, què diuen els seus principals articles i per animar a tothom a participar-hi, divendres es va fer un acte a la sala d'actes municipal, convocat per la territorial de l'Escala de l'ANC. La ponent va ser la diputada de Junts pel Sí, Magda Casamitjana.

La determinació del govern de la Generalitat és total. I el discurs de Casamitjana anava en el sentit que el govern ho té tot preparat perquè el referèndum es celebri amb totes les garanties.

Per a Casamitjana la situació ha arribat als nivells de tensió política actual perquè l'Estat Espanyol ha tingut de forma reiterada una actitud poc propícia al diàleg amb Catalunya



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar