Publicitat
Publicitat

El Cigronates campions de les 24 hores

El Cigronets recupera el tron en el 24 hores de l'Escala. A la cinquena edició d'aquest torneig hi van participar 14 equips durant el cap de setmana passat. El club bàsquet l'EScala en fa molt bon balanç i tot indica que el futur del torneig està assegurat.

Un total de 14 equips van participar, el cap de setmana passat, a la cinquena edició del Torneig 24 hores de l'Escala, organitzat pel club de bàsquet local. El conjunt vencedor va ser el Cigronets, de Girona, que es va desfer a la final del B-Squad, de Vic, i que comptava amb jugadors com el vilabertranenc Xavi Montalat i l'MVP de la competició, Guillem Planas.

Al llarg de la competició el pavelló va mostrar un aspecte molt festiu i els organitzadors es mostren molt satisfets de com s'ha desenvolupat.

El torneig es va disputar amb una primera fase de lligueta. Els catorze equips es van repartir en tres grups -dos de cinc i un de quatre-. Disputades les lliguetes, els dos millors equips de cada grup més els dos millors tercers entraven a la fase d'eliminatòries, començant a quarts de final. A les vuit del vespre de dissabte es disputava la final. Val a dir que Els Cigronets són uns històrics del torneig, havent-ne estat els guanyadors en les edicions de 2014 i 2015 i sotscampions l'any passat, superats pel Panathmankos. Entre els participants al torneig d'enguany hi va haver jugadors de lliga EBA com Genís Bover (Salt), i de Copa Catalunya, com Juli Garrote (Vic).

Les de l'Escala són dels únics tornejos de 24h que queden a la demarcació de Girona, després que s'hagin deixat de disputar els de Sant Gregori, La Bisbal o Arbúcies. De moment, vist el balanç de l'edició d'enguany, sembla que la continuïtat està assegurada.

Al final del torneig es va fer un sopar de germanor entre tots els assistents en el transcurs del qual es van fer diversos sortejos de lots i vals de productes cedits pels col·laboradors del torneig, als quals el CB l'Escala agraeix la seva col·laboració.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar