Publicitat
Publicitat

Denuncien ampliació Hotel Empúries

Salvem l'Empordà i el Fòrum l'Escala-Empúries alerten d'una ampliació desmesurada de l'Hotel Empúries. Denuncien  que s'han fet uns treballs sense ajustar-se a la llicència demanada que poden afectar al paisatge i l'entorn arqueològic d'Empúries

El Fòrum l'Escala-Empúries amb l'Iaeden-Salvem l'Empordà creuen que les obres d'ampliació de l'Hotel Empúries són desmesurades.Actualment estan aturades per ordre municipal. Els tècnics han  considerat que el que s'està construint no s'ajusta al projecte aprovat.L'empresa ha tramitat un nou projecte amb l'objectiu de seguir treballant, motiu pel qual les entitats en defensa del territori ho han volgut fer públic per evitar mals majors.El Fòrum l'Escala-Empúries puntualitza que no es tracta d'anar contra un establiment en particular, que tot l'entorn d'Empúries hauria d'estar regit per un Pla de Protecció que fa molt temps que està en dansa.

Des del Fòrum es demana una implicació veritable de les administracions que tenen competències en aquest espai.A partir del 15 de setembre Cultura de la Generalitat estudiarà l'expedient del cas per prendre una decisió al respecte.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar