Publicitat
Publicitat

SpiderMan: Homecoming l'estrena destacada de la cartellera setmanal

Aquest cap de setmana arriba a la cartellera 'Spider-Man: Homecoming' una nova adaptació del clàssic super heroi ara amb Tom Holland de protagonista. 
La producció catalana i de terror 'Inside' també arriba a totes els cinemes. 

Un divendres més fem una ullada a totes les novetats cinematogràfiques. Aquest cap de setmana arriba una de les grans apostes de Marvel 'Spider-man: Homecoming', també tenim terror amb guió de Jaume Balagueró, comèdia francesa i una nova entrega de les aventures d'en Greg. 

Arriba al cinemes 'Spider-Man: Homecoming', el tercer reinici del personatge més conegut de Marvel. Recordem que la primera triologia de l'home aranya va ser dirigida per Sam Raimi i protagonitzada per Tobey Maguire, un film que va acollir bones crítiques i va arrasar a taquilla. Pocs mesos més tard Sony va decidir rellançar la trilogia amb el director Marc Webb i un desconegut Andrew Garfield a la pell de l'home aranya, el film va agradar però no va passar de pel·lícula entretinguda. Uns deu anys després de la primera trilogia arriba ara una nova adaptació  de l’home-aranya. Un nou Spider-Man que destaca especialment per la renovació dels seus cànons. Aquest Peter Parker és adolescent de debò físicament i a nivell psicològic, amb les seves inseguretats i el seu entusiasme; i ja no fa fotos, sinó vídeos amb el mòbil . Aquest Spider-Man interpretat per Tom Holland i dirigit per Jon Watts funciona a la perfecció ja que inclou el personatge en l’univers de Los Vengadores. De fet la cinta s'enllaça amb el film Capita Amèrica: Civil War. 

Peter Parker és un adolescent que estudia a una escola de secundària enmig dels problemes típics d'un jove de la seva edat. El seu dia a dia, però, no és del tot normal, ja que Peter amaga una identitat secreta, la d'Spiderman. Emocionat després d'haver lluitat amb Els Venjadors, Peter tornarà a la rutina a costat de la seva tieta, una adaptació  que no serà tan senzilla com semblava. Per sort, comptarà amb l'ajuda de Tony Stark , el seu mentor. Les coses canviaran quan apareixerà un nou enemic conegut com El Voltó.

{{ tall spiderman }}

Els espectadors amants del cinema fantàstic i de terror recordaran 'Al interior', malèvola peça de culte de l’any 2007. L’aposta d’'Inside' és la de rebaixar en quantitats elevades la visceralitat del film original i oferir la mateixa història des d’una perspectiva molt més suavitzada apta per molts més estomacs. 

El 'thriller' 'Inside', producció catalana dirigida per Miguel Àngel Vivas i amb guió de Jaume Balagueró. En noranta minuts s'aborda la història de Sarah, que pateix un accident de trànsit amb el seu marit just quan tornen d’una visita mèdica per fer el seguiment del seu embaràs. El seu marit mor i ella pateix una pèrdua parcial d’oïda. Malgrat tot, procura reconstruir la seva vida. Quan surt de comptes, però, a l’espera que arribi el dia de donar a llum, una desconeguda irromp a casa seva amb l’únic objectiu de robar la criatura. 

Finalment destaquem '50 primaveras'  comèdia francesa protagonitzada per Aurore , una dona de 50 anys, separada i que acaba de perdre la feina. Un dia rep la notícia que serà àvia i sembla que la seva vida s'estanca fins que es retroba amb l'amor de la seva joventut. La trobada produeix un canvi en l'Aurore que es nega a admetre però que podria ser l'ocasió perfecta per començar una nova vida.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar