Publicitat
Publicitat

L'Anxova Peluda espera guanyar el judici

L'Anxova Peluda, la protectora d'animals escalenca espera que es resolgui al seu favor el judici que té pendent per un gos que no va voler tornar al presumpte propietari. Tot apunta que aquesta persona ha presentat documentació falsa sobre l'animal per tal de demostrar que és seu.

La protectora d'animals escalenca l'Anxova Peluda té pendent una sentència judicial per un gos que els va arribar i que no van voler entregar al que deia era el seu propietari. Dins el temps que el propietari tenia per recuperar-lo abans de donar-lo en adopció, unes persones es van dirigir a l'entitat dient que era seu, però no van aportar cap document que ho certifiqués. Tampoc  tenien ni fotografies ni elements que ho demostressin de forma clara.Per aquest motiu no se'ls hi va voler entregar.Els presumptes propietaris van denunciar i portar a judici l'Anxova Peluda, sembla que presentant documentació falsa.Pel que fa al dia a dia,  l'Anxova Peluda demana famílies acollidores donat l'increment important de gossos que els arriben durant la temporada d'estiu.

Des de l'Anxova peluda es donen unes recomanacions per evitar la problemàtica dels gossos abandonats i també s'explica què és el primer que s'ha de fer quan se'n troba un.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar