Publicitat
Publicitat

Primer del concerts del Festival de guitarra 2017

L'Escala acull per segon any consecutiu, el festival de guitarra Girona-Costa Brava. Enguany arriba a la 14a edició amb una programació dominada per la música clàssica i amb petites dosis d'altres estils musicals. L'Alfolí de la Sal, va acollir ahir el primer dels dos concerts programats.

Nascut l'any 2004, el Festival de Guitarra Girona-Costa Brava arriba enguany a la 14a edició amb una programació dominada per la música clàssica de tots els temps. El festival va inaugurar-se el passat dia 13 de juliol a Girona amb quatre concerts pràcticament simultanis, l'edició d'enguany s'acabarà amb un concert a la casa de cultura de Girona el pròxim 6 de setembre. Ara com ara i amb la programació tancada, des de direcció s'està molt satisfet amb el recorregut, evolució i programació del festival.

L'Escala per segon any consecutiu acull dues de les actuacions programades, la primera va ser el concert 'Granados a dues guitarres' amb Carlos García-Benítez i Josep Manzano. El duet va portar a l'Alfolí de la Sal un programa format per música de Dowland, Albéniz o Diego Pujol a banda de quatre danses espanyoles d'Enric Granados.

{{ tall tall }}

El festival destaca per una programació diversa on la música clàssica té un pes important tot i que també hi ha  dosis de rock, jazz, flamenc i música popular d'arreu, sempre amb la guitarra com a protagonista. 

Girona, L'Escala, Castelló d'Empúris, Platja d'Aro o Santa Cristina són alguns dels pobles escollits per on passa el festival. La propera parada a l'Escala serà el dijous 17 d'Agost amb un concert a càrrec de Pedro Burruezo, Maia Kanaan i Jordi Ortega, de la mà de la Medievalia Camerata  un concert en el qual recuperen històries i melodies antigues amb una mirada contemporània. Per més informació o per comprar entrades visitar el web www.festivalguitarragirona.es



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar