Publicitat
Publicitat

Sopa de Cabra i Rachid Taha a l'Escala

El Festival Portalblau acull aquest cap de setmana les actuacions de Rachid Taha i de Sopa de Cabra, els caps de cartell de la desena edició. Aquest cap de setmana les actuacions salten a l'escenari de l'Àgora grega d'Empúries.

Aquest cap de setmana arriben al festival Portalblau els caps de cartell d'aquesta desena edició, el cantant algerià Rachid Taha i el grup Sopa de Cabra. Les dues actuacions tindran lloc a l'Àgora grega del jaciment d'Empúries, un escenari ideal enmig de les ruïnes i a tocar del mar.

Divendres i amb les entrades esgotades des de fa setmanes, tindrà lloc el concert de la banda gironina dins la gira 'Sopa de Cabra tanca el cercle'. Els gironins presenten un nou espectacle de grans èxits i actuen a espais i festivals que per motius d'aforament o d'agenda no havien pogut visitar l'any anterior. El Festival Portalblau ha estat un dels escollits i serà un dels pocs escenaris de la Costa Brava que aquest any acolliran una de les últimes actuacions del grup abans d'anunciar el descans.

Dissabte, el cantant algerià inundarà el festival de música de fusió d'arrel mediterrània. Rachid Taha és una dels grans noms del raï més contemporani que fusiona la música d'arrel àrab amb altres gèneres com el rock, el pop i el tecno. A l'Escala repassarà els seus trenta anys de carrera musical, en especial els temes del seu darrer treball 'zoom'.

Tal i com destaca el director del Festival, entrem a la primera setmana forta del festival.

Per més informació del festival, aquest divendres a l'espai Parlem Miquel Pagès entrevista a Fran Arnau director del Portalblau qui detalla temes, números i sorpreses del Festival.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar