Publicitat
Publicitat

Nova campanya de donació de sang a l'Escala

Aquest divendres es podrà donar sang a l'Escala, de 4 a 9 del vespre, al Casal dels Jubilats Jardí del Pedró. La campanya s'emmarca en la iniciativa que ha activat el Banc de Sang i Teixits per aquest estiu, amb l'objectiu d'aconseguir 35.000 donacions fins a l'1 de setembre. I és que les vacances d'estiu fan que baixi la participació en un 30 per cent.

Com ja és habitual cada estiu, el Banc de Sang i Teixits fa parada a l'Escala. És aquest divendres a les quatre de la tarda a la sala polivalent del Casal dels Jubilats, al primer pis de Can Masset. El banc vol aprofitar l'afluència de turistes i visitants. Cristina Valverde, del Banc de Sang, fa una crida a la participació per intentar revertir les baixes xifres de donacions que s'han registrat a l'Escala en les últimes campanyes.

Tot i que Catalunya té un dels índexs més alts de participació de tot l'Estat espanyol, amb pràcticament 41 donacions per cada mil habitants / any, encara hi ha molta feina per fer. Especialment durant l'estiu, en què les vacances i el canvi d'hàbits de la població fan baixar les donacions fins a un 30 per cent. És per això que aquest mes de juliol el Banc de sang ha endegat la campanya d'estiu que vol animar a participar en grup. L'objectiu és aconseguir 35.000 donacions fins a l'1 de setembre.

Totes les persones que vagin a donar sang rebran una calcomania dissenyada especialment per la il·lustradora Paula Bonet amb l'eslògan amics per sempre. I és que quan dones sang fas amics per sempre, com les persones a qui es transfondrà la teva sang. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar