Publicitat
Publicitat

L'Anxova Milionària esgota els dècims de la data d'ascens del Girona

En només deu dies, l'Anxova Milionària de l'Escala ha esgotat els mil dècims que tenia disponibles amb el número que coincideix amb el dia que el Girona va pujar a Primera. El número 40.617. Per felicitar la gesta de l'equip, l'administració de loteria també ha dedicat el seu aparador al Girona, vestint una figura gegant amb la samarreta blanc i vermella.

En poc més d'una setmana, l'administració de loteria número 1 de l'Escala, l’Anxova Milionària, ha esgotat els mil dècims que havia posat a la venda amb el número que coincideix amb la data de l'ascens a Primera del Girona Futbol Club. Es tracta del número 40.617, el 4 de juny del 2017. Els dècims corresponen al sorteig de Nadal. 

Amb l'objectiu de donar suport al club gironí, l'establiment també ha vestit a una figura de Lego gegant que té a l'aparador, en Woody de Toy Story, amb la samarreta blanca i vermella.

L'Anxova Milionària ja ha reservat 300 dècims més amb aquest número per al sorteig del 2018. No és la primera vegada que l'administració escalenca tria una efemèride futbolística: el 2008 ja va reservar les butlletes que coincidien amb la data de l'ascens del Girona a Segona Divisió, el dia 15 de juny.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar