Publicitat
Publicitat

Cada dimecres a la nit hi haurà Market Night a la Riba

A partir d'avui, i cada dimecres a la nit, l'Escala organitza el Market Night a la riba. De les set de la tarda a les dotze de la nit, s'instal·laran una desena de parades de productes diferents.

Aquesta tarda, i cada dimecres del mes d'agost, la Riba de l'Escala acull la primera edició del Market Night. Consisteix en una desena de parades instal·lades arran de mar en què el visitant hi pot trobar accessoris, productes de quilòmetre zero, bijuteria, moda, makers i propostes vintage i molt originals. L'objectiu és aprofitar l'afluència de gent amb motiu de les sardanes i oferir-los un atractiu més.

D'altra banda, aquest diumenge l'Escala estrena una visita de temàtica mediambiental. Es tracta d'un itinerari submarí per la zona d'Illa Mateua. El visitant la podrà fer pel seu compte, a partir de la informació que trobarà in situ. Però dissabte, per presentar la proposta, conduirà la visita Boris Weitzmann.

L'itinerari està dissenyat per poder-se realitzar mitjançant la pràctica d'snorkel i permetrà conèixer la diversitat del fons marí, particularitats i curiositats. Està dividit en dos recorreguts: un és per l'Illa Mateua i està indicat a tots els públics. I l'altre arriba fins a la punta del Romaní i del Cincsous.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar