Publicitat
Publicitat

Nova edició, 24 hores de bàsquet del CB l'Escala

Aquest divendres arriba la cinquena edició de les 24 hores de bàsquet, una activitat organitzada des del CB L'Escala. Enguany la participació s'ha limitat a 14 equips per així gestionar millor la competició i no allargar tant el torneig.

Aquest cap de setmana arriba una de les cites destacades del bàsquet escalenc, arriba la cinquena edició del torneig de 24 hores organitzat des del CB L'Escala. Enguany només hi participen 14 equips, dos menys que les edicions anteriors, ja que des de l'organització s'ha cregut convenient aplicar aquest canvi a la normativa per oferir millor qualitat i evitar allargar la competició fins a altes hores de la nit. En total hi participaran més de 200 jugadors, un fet que agrada al club, ja que demostra la bona acollida d'aquest torneig.

  

 Els partits es reparteixen entre divendres al vespre, de les 8 fins ben entrada la matinada, i dissabte durant tot el dia amb les competicions finals al voltant de les nou del vespre. L'Ajuntament de l'Escala cedeix la sala polivalent per aquells que es vulguin quedar a dormir, per evitar desplaçaments. El torneig compleix aquest any el seu cinquè aniversari, una xifra destacada doncs altres clubs finalitzen el torneig de 24h amb tres edicions per falta de participació.

  

 Tanca els partits un sopar de germanor dissabte a la nit. Una mostra de les ganes de gaudir de l'esport i el bon ambient.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar