Publicitat
Publicitat

Retransmissió en directe de les havaneres per ràdio i televisió

Aquest any, per primer cop, Canal 10 Empordà i Ràdio l'Escala emetran en directe la Cantada d'havaneres de l'Escala per les televisions adherides a la Xarxa de Comunicació Local i pel canal 159 de Movistar +. El presentador del programa serà Joan Brugués. Començarà a dos quarts de deu, amb les entrevistes als grups, i acabarà a un quart d'una.

Dijous 3 d'agost l'Escala celebra l'edició número 40 de la Cantada d'Havaneres. Amb motiu de l'efemèride, per primer cop Canal 10 Empordà i Ràdio l'Escala emetran la cantada en directe per les televisions adherides a la Xarxa de Comunicació Local i pel canal 159 de Movistar +. El programa, presentat pel col·laborador de Ràdio l'Escala i expert en havaneres, Joan Brugués, començarà a dos quarts de deu de la nit des del plató instal·lat a davant de la Casa de la Punxa. La primera mitja hora es faran entrevistes als protagonistes de la vetllada per, a les deu de la nit, donar pas a la cantada.

Ràdio l'Escala ja havia retransmès la cantada en directe per les emissores de la Xarxa ara fa 5 anys, amb motiu de l'edició número 35 de la cantada. Però aquest estiu, amb l'efemèride dels 40 anys, s'ha apostat per retransmetre l'acte en directe per televisió. El programa és possible gràcies al suport tècnic de Televisió Costa Brava i la Xarxa de Comunicació Local.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar