Inici de temporda del FC L'Escala

Bon partit de l'Escala contra l'Olot en l'inici de temporada. Els homes de Ricard Ferrer tot i perdre  per 0 a 3 van mostrar un bon nivell. Dimarts toca una altre rival que ha assolit l'ascens de categoria, el Barça B.

El Futbol Club l'Escala s'ha estrenat a la pretemporada amb bones sensacions tot i perdre per un clar 0 a 3 contra l'Olot.El partit s'ha decidit a la primera part, on els visitants, que també s'estrenaven, han aconseguit els tres gols.Després d'una primera ocasió del local Musa, al minut 8 Alberto Toril ha fet el 0 a 1. L'olotí ha rematat a plaer una bona passada des de la línia de fons després d'una molt bona jugada de combinació.El 0 a 2 ha arribat al minut 17, aquesta vegada obra d'Iván Guzmán. El davanter de l'Olot ha quedat sol davant Joan Ureña de nou en una jugada per la banda esquerra.Uns minuts més tard l'Escala hauria pogut reduïr distàncies però el seu xut a la frontal de l'àrea petita ha sortit alt.El 0 a 3 definitiu ha estat un autogol d'Argi al minut 31.  El jugador escalenc ha rematat a porteria quan intentava rebutjar una pilota a còrner.Al segon temps el joc ha estat més equilibrat.Tots dos entrenadors s'han mostrat satisfets pel partit, sobretot per l'esforç del jugadors.Aquest dimarts segon partit de pretemporada per l'Escala. A les 8 del vespre els escalencs s'enfrontaran al Barça B.