Publicitat
Publicitat

L'Escala participa al Liceu a la fresca

Demà a les deu de la nit es podrà veure l'òpera "Il trovatore" de Verdi del Gran Teatre del Liceu en directe per una pantalla gegant instal·lada a la Punta. Es tracta del projecte "Liceu a la fresca" i aquest estiu l'Escala hi participa per primer cop. L'activitat està inclosa en la programació del Festival Portalblau. L'entrada és gratuïta.

L'Escala, de la mà del festival Portalblau, participa per primer cop al projecte del "Liceu a la fresca", que porta l'òpera a l'aire lliure a 165 municipis de tot l'Estat espanyol.  "Liceu a la Fresca" és el projecte catalitzador del Liceu al Territori, que mobilitza a més d’un centenar de poblacions. Així, demà, divendres 21 de juliol, a les deu de la nit, 165 municipis, entre els quals també hi ha l'Escala, viuran en directe a l'aire lliure la producció del Gran Teatre del Liceu "Il trovatore" de Giuseppe Verdi. A l'Escala la pantalla gegant s'instal·larà a la Punta.

"Liceu a la fresca" combina l’acte popular ciutadà amb la cultura de qualitat i té una única finalitat: expandir i difondre l'activitat operística i musical del Gran Teatre del Liceu per tot el territori. Després de dues edicions en què el projecte s'ha fet només a Catalunya, en aquest tercer any s'ha expandit a tot el territori espanyol i per primer cop també arriba a Andorra. En total, hi haurà 169 punts de retransmissió: 152 a Catalunya, 1 a Andorra, 3 a les Illes Balears i 13 a la resta de la Península, en grans ciutats com Madrid, Sevilla, Bilbao, Granada o Màlaga. Simultàniament, també es podrà veure l'òpera pel Canal 33 i La2.Aquest projecte compta amb el suport d’Endesa i l’Obra Social ”la Caixa” i s’emmarca en les celebracions del 20è aniversari de la reobertura del Gran Teatre del Liceu. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar