Publicitat
Publicitat

Els Campus de Bàsquet estiu 2017 de l'FCBQ en marxa

Com cada estiu, la Federació Catalana de Basquetbol a través del seu Comitè Tècnic organitza durant el mes de juliol, els tradicionals Campus de Bàsquet d'estiu a les localitats de Berga, L'Hospitalet de l'Infant, Tarragona, Tortosa i L'Escala.

Per quart any consecutiu la Federació Catalana de Basquetbol a través del seu Comitè Tècnic i el suport de l'Ajuntament de l'Escala organitza el tradicional Campus de Bàsquet d'estiu. Un campus on tots els participants combinen l'esport amb el lleure, una oferta que l'Escala permet duu a terme ja que té les condicions necessàries. 

Es tracta d’un Campus adreçat a nois i noies nascuts entre els anys 2000 i 2007. Compten amb la participació d'entrenadors de la Federació Catalana de Basquetbol que desenvolupen un programa tècnic adequat als diferents nivells i edats de cada grup de participants. Aquest quart any la xifra d'inscrits supera el centenar, un volum de joves ideal per portar a terme les diferents activitats. 

Tots els participants, a més de realitzar sessions d'entrenament i competició, gaudeixen d'activitats de lleure. Doncs l'objectiu del campus és seguir la línia de la federació i combinar diverses activitats de temàtica esportiva, donant prioritat al bàsquet. 

 

El campus de bàsquet també imparteix classes amb anglès, un format que permet als nois i noies practicar la llengua i aprendre vocabulari nou. A més a més també serveix per comunicar-se millor entre ells, doncs hi ha participants de fora de Catalunya.

 

Vista la bona acollida del Campus, des de direcció s'aposta per continuar el proper estiu amb una nova edició. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar