Publicitat
Publicitat

Nolan porta a la gran pantalla Dunkerque

La nova pel·lícula de Christopher Nolan, 'Dunkerque', arriba als cinemes. També ho fan la comèdia 'Una noche fuera de control', amb Scarlett Johansson, la terrorífica 'Siete deseos' o 'A 47 metros' un nou film amb taurons de protagonistes.

Una setmana més fem un repàs a les estrenes de cinema. Aquest cap de setmana arriba una de les estrenes més esperades 'Dunkerque'. També trobem terror, comèdia, drama i el remake argentí d'intocable, ara titulada 'Inseparables' amb Oscar Martínez, Rodrigo de la Serna i la participació especial de Carla Peterson.Després de la trilogia de Batman i sorprendre els aficionats a la ciència-ficció amb 'Interestellar' i 'Origen', Christopher Nolan s'endinsa en el gènere bèl·lic amb 'Dunkerque', una cinta que aborda un dels esdeveniments més importants de la Segona Guerra Mundial, l'Operació Dinamo, que va suposar l'evacuació de més de 300.000 soldats aliats de l'atac dels alemanys. El repartiment inclou noms tan cèlebres com Mark Rylance o Kenneth Branagh, tornen a treballar amb el director Tom Hardy o Cillian Murphy. Destaca el paper de Harry Stiles, líder dels One Directions, que amb Dunkerque fa el seu debut al cinema. A més per tots els amants de les bandes sonores Dunkerque serà una nova oportunitat per gaudir amb una nova obra del mestre Hans Zimmer.

En cas que el talent visual de Christopher Nolan no agradi, una altra opció completament diferent és 'Una noche fuera de control' comèdia gamberra amb la temàtica dels comiats de solters com a fil conductor. Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Zoë Kravitz, Jillian Bell i Ilana Glazer són les protagonistes d'aquest film on cinc amigues de la universitat es reuneixen deu anys després per passar un cap de setmana a Miami i celebrar el comiat de soltera d'una d'elles . Una gran festa que agafa un gir inesperat quan maten un 'stripper' de manera accidental. Enmig de l'embolic per decidir què fer, decidiran unir-se quan més ho necessiten. El film va presentar-se amb l'etiqueta de la versió femenina de 'Resacón en Las Vegas' tot i que els números de taquilla i la crítica no l'han acompanyada.

 

El cinema de taurons s'ha convertit des de fa uns anys en un clàssic, de moment cap ha igualat la mítica 'Tiburón' de Steven Spielberg, però han arribat films molt entretinguts com 'Deep Blue Sea' o 'Infierno Azul'. Aquesta setmana la llista creix amb 'A 47 metros' un thriller britànic i claustrofòbic que explica com dues germanes queden atrapades en una gàbia mentre efectuen una expedició de busseig per observar taurons el cable que les subjecta es trenca i queden recloses a la profunditat del mar. Així comença una lluita contrarellotge per trobar la manera de sortir i lluitar contra els taurons abans que se'ls acabi l'oxigen de les bombones.

{{ tall   -- 47 metros }}

Sense marxar del Regen Unit, aquesta setmana arriba ' El último virrey de la India' film que narra els fets reals de 1947. Lord Mountbatten, besnét de la reina Victoria, va assumir el lloc de l'últim virei de l'Índia amb l'encàrrec de retornar la colònia al seu legítim poble. El film relata els esdeveniments històrics a través d'un matrimoni format per Louis i Edwina Mountbatten i de la història d'amor entre Jeet, un jove criat hindú, i Aalia, la seva promesa musulmana.

{{ tall -- virrey }}



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar