Publicitat
Publicitat

Primer cap de setmana de Gastromusical

Pep Nogué i la Fundación Tony Manero tanquen el primer cap de setmana del Gastromusical 2017. El festival continuarà el proper cap de setmana amb les propostes del Gastrokids & Familiaria al Jaciment d'Empúries

Els productes del territori amb el segell Girona Excel·lent i els ritmes de la Fundación Tony Manero van tancar el primer cap de setmana d'activitats del festival Gastromusical. La proposta gastronòmica de l'últim concert del Gastromusical va anar a càrrec de Pep Nogué, la seva proposta es va centrar en els productes Girona Excel·lent, el segell de qualitat agroalimentària que reconeix els millors productes de les comarques gironines. Entre altres plats, una coca de figues amb fetge gras amb plàncton marí de coll verd i anxoves de l'Escala o carpaccio de botifarra de bolets amb flcos de formatge. Un plats ideats per compartir amb música.

Després del sopar, seguint la tònica habitual va ser el torn de la música que per a la darrera nit va ser la Fundación Tony Manero. Per primera vegada en els seus 20 anys de trajectòria, el grup va actuar en formació de quintet acústic amb Paquito Sex Machine i Miguelito Superstar al capdavant. 

La programació del Gastromusical 2017 ha portat a dalt de l'escenari a Maria Arnal i Marcel Bagés, Martirio, Santiso i la Fundación Tony Manero, als fogons els protagonistes han estat Fabian Martin, Jordi Jacas i Pep Nogué. De l'edició d'enguany, encara que queden les activitats infantils, ja s'en pot fer un primer balanç.

El festival continuarà aquest cap de setmana amb les propostes de Gastrokids & Familiaria al Jaciment d'Empúries. La poposta arribarà a la segona edició amb un ampli ventall d'activitats.  L'objectiu de la jornada apropar les famílies i els infants al jaciment arqueològic d'Empúries. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar